top of page

Veilig Wonen

Hoe kan een slim huis u daarbij helpen?

Luxe beschermen
Inbraak beveiliging //  01

Een slim huis kan zorgen dat het er bewoond uitziet terwijl u heerlijk ergens onder de palm bomen van uw vakantie geniet, waardoor het minder waarschijnlijk wordt dat uw huis tot target gekozen worden. Mocht de de buitendeur worden geopend of een raam, terwijl er niemand thuis is, dan wilt u (of iemand anders) daar snel over worden geïnformeerd, zodat direct actie kan nemen.

Brandveiligheid //  02

In geval van brand wilt u bijvoorbeeld dat uw rolluiken automatische om hoog gaan om vluchtroutes niet te blokkeren. Of dat de mechanische afzuiging wordt afgezet om geen lucht binnen te trekken waardoor het vuur wordt aangewakkerd. Maar ook met één druk op een knop worden een heel aantal acties aangezet die u helpen de schade te beperken en de impact beperken.

Firehose
Waterschade voorkomen //  03

Bij de detectie van water stuurt een Fibaro Flood Sensor de informatie naar je home center. Vervolgens wordt bv de stroom uitgeschakeld en de water toevoer afgesloten. Flood Sensor waakt over het huis en zal indien gewenst direct FIBARO laten reageren.

Ook is de Flood Sensor uitgerust met een extra ingang voor een bedrade waterdetector. Wanneer water in de kruipruimte wordt gedetecteerd, kan het home center automatisch bv een waterpomp inschakelen. Tevens wordt men direct op de hoogte gesteld door een push notificatie.

bottom of page